13 August 2013

Couple Itu Makluk Asing


Assalamu'alaikum.

Dewasa ini Haris selalu update tentang couple itu makluk asing dekat ukhuwah page.
mood buat karangan BM. :P


Kalau korang yang biasa dengan ukhuwah page Haris minggu ni, korang tau lah.
Dan kalau tak tahu. Boleh tgk kat bawah ni.~




Ok. Tak lah banyak sangat. Tapi tetap ada :P



Mudah sangat nak jadikan seseorang ni makluk asing.

Kebiasaanya, penyebar virus alien ini hanya menggunakan kata-kata manis semanis kurma.

Senangkan? Tak perlu senjata api yang merbahaya dan alatan-alatan tajam yang mampu membelah dadaku ini.

Persoalan sekarang, kenapa hanya dengan kata-kata manis tu mampu menjadikan makluk bumi ini makluk asing sekelip mata? kadang² 2,3 kelip gak. Adakah makluk bumi lemah? lemah iman.

Atau terpedaya dengan makhluk asing yang mampu menyamar jadi seseorang yang diingini?

Wallahu'alam.

Jangan jadi makluk asing ya! Jom selamatkan sahabat-sahabat kita yang dah jadi makluk asing dan jaga sahabat-sahabat yang masih selamat dari gangguan itu!

"Dan janganlah kamu mendekati zina; (zina) itu sungguh suatu perbuatan keji, dan suatu jalan yang buruk."
 (Al-Isra': 17:32)



Semoga setiap tulisan, merantai buah kebaikan.

1 comment

mengikut pandangan akak pembuli , seseorang yang bercouple tu adelah disebabkan dia tak jumpa or tak reti cari kebahagiaan lain kat surrounding dia.kesian kat orang orang macam ni

Post a Comment